Visiting Carrie

10 Below

Untitled-1

I?ve been eyeing this beauty of a dessert since I discovered it on Instagram a few weeks ago (hallelujah Instagram), so with my sister and her friend visiting there was a great opportunity to head to Chinatown to try it. We decided to try three different flavors, so I got the Matcha & Strawberry ice cream, my sister had the Chunky Monkey, and her friend had the Cookie Monster (with oreos, nom nom nom). They were all so delicious (next time I?ll just have one of each).

10 Below, 132 Allen St.

footer1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Visiting Carrie