The palette of autumn

Hello quarter-life crisis!

IMG_5247

Fedora hat Zara / Blazer Philosophy Blues / Shirt American Apparal / Jeans Monki / Necklace Jacquie Aiche

It’s funny how I used to imagine my life years and years ahead. I would dream of Vogue, high heels, lots of shopping, girls night out, the perfect man, a great apartment. I would dream of New York City, afternoons in Central Park, coffee dates in the Village, cab rides (or maybe even a town car with my own driver) up 5th Ave, stopping at Saks (still in high heels of course), all while looking fabulous and flawless. Gossip Girl dreaming? Maybe. Nonetheless I’m here, in New York City, enjoying afternoons in Central Park, coffee dates in the Village, all while actually having found some great girlfriends, and the perfect man for me. Vogue? Eh… Not quite there. But I have landed a position as intern in the office of the devil that wears Prada. And I’ve worn high heels a couple of times, but mostly my everyday life is just foot-printed in sneakers (not to underestimate as they are both comfy and Kenzo!). So where am I in the life I imagined? Again, not quite there. And I tell you, sometimes it really sucks that I’m comparing myself to other people my age having great careers, thousands of followers on Instagram (Yes, I did just link my Instagram, so you can go follow me. Gotta work for it, right?!), succesful blogs etc., ’cause it only makes me feel like I don’t do good enough. But then again, I’m 23 y/o (which means I can’t even have a quarter-life crisis yet), not even out of university, and although life as an intern really sucks sometimes, New York never disappoints. I love it here. This city fills my up with inspiration.

IMG_5251

IMG_5243

So on a bad day like today, feeling kind of lost in my own being, I put a hat on it. I am a ferm believer of dressing up when feeling down. It works ladies (and gents?). And I do know, what I want from life. To be happy, love, and be loved return. (yes, I’m getting emotional in my old days!), so maybe I’m not totally lost.

footer

Leave a comment

 • Tusind tak for dit svar Christina.

  Håber også selv på at finde et PR-bureau at komme i praktik hos. Dog har jeg kun læst den 2-årige designteknolog udd.

  Glæder mig til at følge mere med i dit NYC liv, og få noget inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Wonsbeck

   Det er bestemt muligt for dig, at faa et internship herovre anyways! I say go for it 🙂 Det skal nok lykkes dig. Smid mig en mail, hvis der er noget, jeg kan hjaelpe med.

   Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må jeg spørge hvor du er i praktik/hvad du studerer?

  Jeg har selv en drøm om at komme til NY, gerne i en praktik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Wonsbeck

   Hej Jenni 🙂

   Det kan du tro! Jeg er i praktik i et PR bureau og studerer Medievidenskab på SDU i Odense.
   Jeg synes da bare du skal kaste dig ud i det! Kontakt en hulens masse firmaer og vis dem hvem du er 🙂

   Held og lykke!

   Mange hilsner
   Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Matzen

  Christina, du er virkelig sej! Jeg har fulgt lidt med i din blog, og jeg må sige, den er virkelig professionel. Hold fast i din skrivestil, den er total cool og stilet 😀 Sådan lidt moderne og ung Carrie. Jeg kan lide det :raised_hands:
  Kh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Wonsbeck

   Hej Marie,

   Hvor er du soed! Tusind tak. 🙂
   Fedt, at du siger det, for det er praecis hvad jeg gerne vil ramme!

   Kaempe knus
   Christina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hatten er on fleek! I love it <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The palette of autumn